1a3dfrt2

    مرباهای دسری و پذیرایی عصرانه

    یکی از خصوصیات ویژه پیشینیان ما این بود که تشریفات را ساده تر از ما برگزار میکردند ، در نتیجه رفت و آمدها بیشتر صورت میگرفت و تکلف و هزینه و زحمت کمتر بود . فصولی که میوه در بازار کمتر بود از مرباهای متنوع برای پذیرایی بهره میگرفتند . در اصل میوه ها هم خارج از فصل خود نه طعم و رنگ دارند و نه خاصیت هرچند که گلخانه ای تولید شوند یا وارد کنند .

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت شرکت ایرسا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس