می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

     

    کیک دولایه

     

    مواد لازم خمیر:
    کره: ۲۰۰ گرم
    شکر: ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ: ۴ عدد
    پودر کاکائو: ۸۵ گرم
    آرد: ۱۴۰ گرم
    بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
    شیر: ۳ قاشق سوپ خوری

    مواد لازم کرم:
    شکر: ۱۶۰ گرم
    شیر: ۳ پیمانه
    آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
    کره: یک قاشق سوپ خوری

    مواد لازم رویه:
    میوه های دلخواه: به مقدار لازم
    شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
    آب: ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.

    ۲٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

    ۳٫ پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

    ۴٫ در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

    ۵٫خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

    ۶٫ سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

    ۷٫ برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

    ۸٫ هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

    ۹٫ کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

    ۱۰٫ برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

    ۱۱٫ میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

    ۱۲٫ سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

     

    منبع: ماهنامه کیک و شکلات

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت شرکت ایرسا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس